Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт доріг

Понеділок, 2 вересня 2019, 15:50

На Львівщині сільська рада переплатила підряднику 250 тисяч гривень за ремонт дороги

ремонт доріг

Підприємець-підрядник вніс недостовірну інформацію про обсяги фактично виконаних робіт і безпідставно отримав цю суму грошей.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що сільська рада одного з районів Львівщини в 2018 році уклала з фізичною особою - підприємцем договір на проведення капітального ремонту дороги у населеному пункті. Кошторисна вартість робіт склала більше 1,1 мільйона гривень.

Проте, до поданих актів внесли завідомо недостовірну інформацію про обсяги фактично виконаних робіт, що підтверджується висновком судової будівельно-технічної експертизи. Через це на рахунок підприємця - підрядника безпідставно перераховали кошти в сумі 252,2 тисячі гривень, чим заподіяно збитки територіальній громаді на зазначену суму.

Підприємцю повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з  позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.