Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

Фб Верещук

Четвер, 5 вересня 2019, 12:40

Верещук стала медіумкою Кабміну з потойбічними силами

Ірина Верещук

Ірина Верещук стала представницею Кабміну у Верховній Раді України.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Вчора, 4 вересня, Кабінет Міністрів України призначив народну депутатку від Слуги народу Ірину Верещук представницею уряду у Верховній Раді України.

За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, парламент і уряд мають разом працювати як одна команда, щоб життя пересічного українця стало кращим.

"Ми хотіли би, щоб народні депутати були залучені до розробки політик, до напрацювання законопроектів ще на етапі, коли вони зароджуються в Уряді і робимо зараз всі організаційні дії для цього. Ми уже погодили загальні принципи взаємодії між урядом і парламентом і думаю, що наша співпраця та робота будуть максимально ефективними" – прокоментував він.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Ірина Верещук може стати представницею уряду у Верховній Раді України.

Зазначимо, Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради від партії Слуга народу під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доцент кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладає у Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

У 2018 році вона витратила 800 тис грн на нову Toyota Сamry, а також придбала ділянки у Рава-Руській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.