Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Четвер, 13 червня 2019, 13:56

Верещук, Юраш та Тістик увійшли в список партії Зеленського

Володимир Зеленський

Слуга народу представила своїх кандидатів у народні депутати.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Слуга народу".

Партія Слуга народу представила список кандидатів у депутати, які братимуть участь у позачергових виборах 21 липня. Загалом до нього увійшов 201 учасник, серед яких є й представники Львівщини.

Зокрема, під 27 номером зареєстрований радник Володимира Зеленського Святослав Юраш, син львівського релігієзнавця Андрія Юраша. У травні цього року Юраш взяв шлюб у головному храмі Константинопольського Вселенського Патріархату – соборі Святого Георгія у Стамбулі.

А 29-тою у списку є мер Рави-Руської у 2010-2015 рр. Ірина Верещук. Ще раніше вона заявляла, що балотуватиметься у Верховну Раду України від партії Слуга народу.

                                   (Facebook Ірини Верещук)

Ростислав Тістик, представник команди Володимира Зеленського у Львівській області, йде на вибори під номером 111. У березні цього року Варіанти вже спілкувалися із Тістиком на тему освіти, економіки, політики та мрії львівської молоді.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Варіанти побували на з'їзді партії Слуга народу в Києві, де була представлена перша двадцятка партії.  Про це йдеться у статті "Чарівник смарагдового міста".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.