Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військкомат

Вівторок, 10 вересня 2019, 17:14

Через ухилення від навчальних зборів мешканцю Стебника загрожує ув'язнення

військкомат

43-річний мешканець Стебника не з’явився у військкомат для проходження навчальних зборів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Дрогобицька місцева прокуратура скерувала до Дрогобицького міськрайонного суду обвинувальний акт щодо 43-річного мешканця Стебника, який обвинувається в ухиленні від навчальних або спеціальних зборів.

Військовозобов'язаного визнали придатним для проходження військової служби і він перебував на обліку у Дрогобицько-Бориславському об’єднаному районному військовому комісаріаті. Однак, після отримання повістки з вимогою прибути до військомату для відправки на навчальні збори, він без поважних причин не з’явився й порушив вимоги ч.10 ст.1 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу".

Зазначимо, санкція статті передбачене покарання у вигляді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців.

Нагадаємо, під час весняного призову з-понад 22 тисяч призовників у Львівській області лише близько 7900 з'явилися у військкоматах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.