Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

thisisukraine.org

Понеділок, 19 листопада 2012, 18:43

Лісгоспи Львівщини відпускатимуть оптом ялинки за ціною від 62,4 грн. за штуку

Львівської ОДА встановила для лісгоспів Львівщини відпуску оптову ціну на новорічні ялинки від 62,4 грн. за штуку.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Михайла Костюка від 16 листопада.

«Відпуск новорічних ялинок для оптових покупців з партією 100 і більше рослин проводити за диференційованою ціною 52 грн. з ПДВ за 1 ялинку з дотриманням співвідношень до висоти та обов'язковим маркуванням пластиковими бірками зі штрих-кодом, а саме: висотою 1,0-1,5 м – 10%; 1,5-2,0 м – 70%; 2,0-2,5 м – 20%», – сказано у розпорядженні.

Костюк також розпорядився до 15 грудня облаштувати в області торгівельні пункти «у спеціально визначених місцях біля садиб лісництв, розсадників, уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст для реалізації новорічних ялинок».

У районах області також будуть створені штаби для організації і проведення охоронних заходів з метою недопущення незаконної вирубки ялиць.

Правоохоронці повинні організувати та проводити перевірки транспортних засобів щодо законності перевезення новорічних ялинок на контрольних постах ДАІ та перехрестях доріг. У разі виявлення порушень винних осіб притягуватимуть до відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.