Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

podrobnosti.ua

Середа, 28 листопада 2012, 13:15

Охоронець з Каравану не впізнав тіло Мазурка

Головний свідок у справі про стрілянину в «Каравані» Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв у них.

Про це у ЗМІ повідомило джерело.

Автор резонансного розслідування «Операція «Караван» зазначає, що давав обіцянку взагалі цього не розголошувати. Проте суспільна важливість добутих свідчень переважає все інше.

Феденкова викликали на упізнання. Однак труп Мазурка йому не показали, показали лише фото трупа з моргу.  І на цих фото Феденков стрільця не впізнав.

«Коли йому показали фотографії, він сказав слідчому, що це не та людина, яка в нього стріляла», - сказав інформатор і додав, що Феденков упевнений в цьому на 100%, і сказав про це слідчому, але протоколу не було.

Тим часом дружина «караванського стрілка» Людмила Мазурок заявила, що на її чоловіка намагаються повісити нерозкриті справи, а їй підкидають речові докази.

«З мого чоловіка, схоже, хочуть зробити серійного вбивцю, тому що їм вигідно: людини нема, вони можуть повісити все, що завгодно, усі нерозкриті справи за останні десять-двадцять років, можна списати все, що завгодно!», – заявляє Людмила Мазурок.

Вона також наголосила, що в її чоловіка не було зброї та спростувала інформацію, раніше озвучену із посиланням на джерела в МВС, що нібито Мазурок робив кулі в сараї у своєї тещі:

«Це звичайно цікаво, але моя мама живе в 9-поверховому будинку, а не у приватному. На 9 поверсі у неї навіть балкона немає, не то що сараю, і гаража нема,– говорить Людмила.

Вона також зазначила, що тільки під час четвертого  обшуку міліція вилучила в їх квартирі металошукач, який нібито був вкрадений у археологів, у вбивстві яких також звинувачують Мазурка.

Металошукач у квартирі знайшли вже після смерті Мазурка.

Нагадаємо, нещодавно Яросалва Мазурка знайшли мертвим біля власного будинку, а дружина опізнала його в морзі.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.