Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Пекарська, 91

google.com.ua

Середа, 11 березня 2020, 12:28

Садовий за 350 тисяч гривень продає приміщення на вулиці Пекарській

вул. Пекарська, 91

Львівська міськрада продає приміщення на вул. Пекарська, 91 за 350 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro нежитлові приміщення підвалу на вул. Пекарська, 91 у Львові, загальною площею 40,1 кв.м.

Аукціон стартує 25 березня, а початкова вартість приміщення становить 350 640 грн.

Двоповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі в межах історичного ареалу Львова. Забудова вул. Пекарської різноманітна: віденський класицизм, модерн, закопанський стиль, конструктивізм, сталінський ампір, новобудови. Наприкінці XVIII століття вулиця була частково забудована невеликими будиночками садибного типу. Надалі вулиця забудовувалася переважно корпусами навчальних закладів та медичних установ, які вже не створювали суцільної лінії забудови. 

 

Нагадаємо, наприкінці січня міськрада продала приміщення на вул. Перфецького, 6а за 1,1 млн грн власнику львівської фармацевтичної фірми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.