Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Перфецького, 6а

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 28 січня 2020, 15:40

Приміщення на Перфецького у Львові продали за мільйон гривень

вул. Перфецького, 6а

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Перфецького, 6а за 1,1 млн грн власнику львівської фармацевтичної фірми.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Перфецького, 6а у Львові, загальною площею 96,5 кв.м.

Аукціон стартував 28 січня, участь у ньому взяли ТзОВ "Акіта Україна" та Сергій Грибовський, які запропонували придбати приміщення за 1 150 000,33 грн та 1 150 002 грн відповідно. Переможцем обрали Сергія Грибовського, а початкова вартість приміщення становила 864 348 грн.

Одноповерхова будівля, у якому знаходиться приміщення, розташована у Франківському районі міста і перебуває на балансі ЛКП "Аварійна служба Франківського району".

Як вказано у закупівлі, приміщення вперше виставляється на продаж, а у грудні 2018 року міськрада продала приміщення першого поверху, площею також 96,5 кв.м, у цьому ж будинку на вул. Перфецького, 6а за 1,7 млн грн.

За даними порталу YouControl, львів'янин Сергій Грибовський з 2005 року є фізичною особою-підприємцем, займається виробництвом медичних і стоматологічних інструментів та матеріалів. Також він ж керівником та власником створеної у січні 2019 року львівської фармацевтичної фірми ТОВ "Смайл Енерджі Груп", розмір статутного капіталу якої становить 10 000 грн.

Додамо, на вул. Перфецького, 6 зведуть 8-поверховий житловий комплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.