Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Перфецького

google.com.ua

Вівторок, 18 грудня 2018, 12:35

Фірма з Пустомитівщини придбала за 1,7 мільйонів будівлю на вулиці Перфецького

вул. Перфецького

Управління комунальної власності Львівської міськради продало приміщення у будинку на вул. Перфецького, 6а за 1,7 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення першого поверху у одноповерховому будинку на вул. Перфецького, 6а у Львові, загальною площею 96,5 кв.м, які знаходяться у Франківському районі міста і перебувають на балансі ЛКП "Аварійна служба Франківського району".

Аукціон стартував 17 грудня, а участь у ньому взяла лише одна фірма –приватне підприємство "Валенс груп", яка запропонувала придбати комунальну нерухомість за 1 741 999 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 864 348 грн.

За даними порталу YouControl, ПП "Валенс груп"зареєстроване у селі Зубра на Пустомитівщині у 2007 році і займається широким переліком зареєстрованих видів діяльністі, основним з яких є діяльність у сфері архітектури. Кінцевим власником підприємства є Назар Максименко.

Розмір статутного капіталу фірми становить лише 100 грн.

Нагадаємо, нещодавно ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.