Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Перфецького, 6

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 14:09

На Перфецького у Львові зведуть 8-поверховий житловий комплекс

вул. Перфецького, 6

Новий комплекс включатиме у себе два 8-поверхові будинки з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 18 жовтня, виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Західні будівельні інвестиції" багатоквартирного житлового комплексу з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Л. Перфецького, 6 зі знесенням існуючих споруд.

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці, площею 0,3924 га, яка є у комунальній власності і яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Гранично допустима висотність будинків – 35 метрів. Будинки матимуть 8 поверхів та цокольний поверх. де розташовуватимуться нежитлові приміщення, а також автостоянка.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 35%. Зазначимо, ділянка знаходиться у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови (5-9 поверхів).

За даними сайту YouControl, ТзОВ "Західні будівельні інвестиції" зареєстроване у Львові з 2017 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна та будівництвом житлових і нежитлових будівель. Керівником фірми є Ольга Никончук, а власниками – львів'яни Любомира Була, Петро Федишин і ТзОВ "Ага-плюс" (львівська будфірма, заснована у 2016 році Булою та Федишином). Їм двом також належить будфірма ТЗОВ "АБК-Захід-Груп" (Львів), а Любомира Була є ще й власницею львівської фірми ТЗОВ "РІК-автоцентр", що торгує авто. Ольга Никончук є керівником усіх цим фірм.

Розмір статутного капіталу ТзОВ "Західні будівельні інвестиції" становить 1 476 616 грн.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року Львівська міськрада затвердила будівництво на вул. Л. Перфецького двох житлових комплексів із 8 багатоповерхівками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.