Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. В. Гнатюка

google.maps

П'ятниця, 13 березня 2020, 11:00

У Львові вулицю Гнатюка до 1 квітня закриють для руху транспорту

вул. В. Гнатюка

Вулицю закриють для облаштування пішохідного переходу на ділянці від вул. Листопадового Чину до вул. Т. Костюшка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради до 22:00 год 1 квітня 2020 року перекриють рух транспорту на вул. В. Гнатюка (від вул. Листопадового Чину до вул. Т. Костюшка).

"З метою облаштування пішохідного переходу на вул. В. Гнатюка, на ділянці від вул. Листопадового Чину до вул. Т. Костюшка, до 22:00 год 1 квітня 2020 року буде перекрито рух транспорту цей відрізок вулиці" – йдеться у повідомленні.

Роботи виконує ТзОВ "Пасаж Грюнер". Організація дорожнього руху буде здійснюватися відповідно до затвердженої тимчасової схеми ОДР.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/277299-do-1-kvitnia-perekryto-dlia-rukhu-transportu-chastynku-vul-v-hnatiuka

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.