Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ King Cross

google.maps

Вівторок, 31 березня 2020, 10:50

У Львові біля ТРЦ King Cross хочуть збудувати кільце

ТРЦ King Cross

Нова кільцева розв'язка повинна зменшити кількість аварій на повороті до ТРЦ King Cross. 

30 березня, на порталі е-петицій Юрій Магера зареєстрував петицію з вимогою збудувати кільцеву автомобільну розв`язку біля ТРЦ King Cross Leopolis на вул.Стрийській.

За словами автора петиції, будівництво кільця на цій ділянці зменшить кількість аварій та допоможе розвантажити три напрями руху атвомобілів.

"Для зменшення великої кількості аварій на перехресті біля Кінг-крос на вул.Стрийська (Ашан Сокільники) збудувати кільцеву автомобільну розв`язку, що розвантажить одразу три напрямки руху автомобілів та демонтувати незрозумілі багатьом світлофори які призводять до автомобільних аварій на цій ділянці майже кожні три-чотири дня" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 4 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.