Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Середа, 1 квітня 2020, 17:45

У Сокальському районі через спалювання сухостою згоріло три дачні будинки

пожежа

Протягом доби рятувальники здійснили 16 виїздів на пожежі сухої трави на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Протягом минулої доби до Служби порятунку "101" надійшло 16 повідомлень про пожежі сухостою.

Горіння сухої трави зафіксували в Миколаївському, Яворівському, Золочівському, Жовківському, Сокальського Радехівському Кам'янка-Бузькому і Пустомитівському районах та в містах Буськ і Львів.

31 березня об 14:05 рятувальникам повідомили про пожежу на відкритій території в с. Ягідня Кам’янка-Бузького району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 900 кв.м.

о 14:23 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Межиріччя Сокальського району, біля шахти "Межирічанська".  
Вогнем знищено 3 дачних будинки, суху траву та чагарник на площі 15000 кв.м. Врятовано 8 дачних будинків.

О 16:16 надійшло повідомлення про пожежу в с. Зашків Жовківського району. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 10 000 кв.м. 

О 16:30 надійшло повідомлення про пожежу відкритій території поблизу с. Муроване Пустомитівського району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 15 000 кв.м.

О 17:41 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Львові на вул. Богданівська. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 900 кв.м та пошкоджено 1.5 куб.м дошки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.