Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дзідзьо

Понеділок, 13 квітня 2020, 10:50

Дзідзьо вирішив реабілітуватись Духовним Гімном України за серіал Відморожений

Дзідзьо

Михайло Хома разом з симфонічним оркестром записав "Духовний Гімн України".

Про це повідомила прес-служба українського співака, лідера гурту Dzidzio Михайла Хоми. 

Ідея записати Духовний гімн України "Боже великий, єдиний, нам Україну храни" виникла в Михайла Хоми ще у різдвяний час, коли він разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів почав працювати над проектом "Державний Гімн України". 

"В процесі підготовки до проекту "Державний Гімн України" в певний момент я зрозумів, що мушу обов'язково записати і "Духовний Гімн України". У нас склалася чудова команда разом з молодими талановитими музикантами зі всієї України і молитву "Боже великий, єдиний…" вони виконували разом зі мною вперше" – заявив Михайло Хома.

Режисером відео став давній друг співака – Володимир Шурубура. Основною локацією було обрано визначну пам'ятку історії та духовності Софіївський собор.

Нагадаємо, що Варіанти писали про дебютний серіал співака Дзідзя під назвою Відморожений, який вирізняється особливою примітивністю, трешем та халтурою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.