Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ФК Карпати

Вівторок, 2 червня 2020, 15:39

У Карпатах Смалійчука зафіксували спалах Covid-19

ФК Карпати

У Карпатах зафіксували спалах коронавірусу і тому футбольний клуб йде на карантин.

Про це повідомляє футбольний клуб "Карпати" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Повторні ПЛР-тестування команди, обслуговуючого персоналу та працівників футбольного клубу "Карпати" виявили спалах Covid-19.

"Сьогодні з лабораторії було отримано трохи менше половини позитивних результатів на наявність вірусу в карпатівців (загалом тестування пройшли 65 осіб). Усі інфіковані ознайомлені із результатами та перебувають в ізоляції під контролем медиків" – йдеться у повідомленні.

Карантин у клубі запроваджено на два тижні, повністю скасовані будь-які тренування.

"Звертаємось до найвищих футбольних інстанцій з проханням не зупиняти поєдинки поточного сезону. Також звертаємося до усіх без винятку клубів України – максимально відповідально ставтеся до тестувань гравців, тренерів та персоналу. Від ризику зараження не застрахований ніхто" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше клуб повідомляв, що тест на коронавірус грузинського захисника ФК Карпати Андро Гіоргадзе не був позитивним.

Нагадаємо, наприкінці травня стало відомо, що Петро Димінський продав футбольний клуб Карпати футбольному агенту Олегу Смалійчуку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.