Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Рижковський

Фб Володимира Рижковського

Вівторок, 22 вересня 2020, 15:16

Львівській лікарні на залізничному транспорті призначили керівника

Володимир Рижковський

Львівську клінічну лікарню на залізничному транспорті очолив Володимир Рижковський.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Володимир Рижковський переміг у відкритому відборі кандидатів на посаду генерального директора Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті, який відбувся 10 вересня 2020 року і який провела Укрзалізниця.

Відбір кандидатів проходив у два тури. У першому члени комісії вивчали резюме та програми розвитку відомчих лікарень, а другий тур передбачав співбесіди та безпосередній захист програм потенційних топ-менеджерів.

"Після консультацій членів комісії перевагу віддали кандидатам, хто має чітке розуміння алгоритму дій щодо розвитку медичних закладів згідно із стратегією Укрзалізниці" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Володимир Рижковський – завідувач кафедри "Фізичної терапії, ерготерапії" у Рівненській медичній академії, кандидат медичних наук, доцент, закінчив Львівський державний медичний інститут, лікувальний факультет та МЕГУ ім. С Дем'янчука, факультет "Фізична реабілітація". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.