Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

rbc.ua

Неділя, 16 грудня 2012, 17:02

Рух автомобільного транспорту на ділянці між селами Йосипівка Буського району та Суходоли Бродівського району на трасі Київ-Чоп припинено

16 грудня рух автомобільного транспорту на ділянці між селами Йосипівка Буського району та Суходоли Бродівського району на трасі Київ-Чоп припинено.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На ділянці міжнародної траси Броди-Львів автомобільні затори сягають до 30 км. Ускладнений також доїзд і до сіл, розташованих в гірській місцевості Золочівського району, - сказано у повідомленні.

На місці найбільшого снігового затору у Бродівському районі постійно діє виїзний штаб з надзвичайних ситуацій, який очолив голова Львівської ОДА Михайло Костюк. У штабі працюють усі керівники підрозділів МНС, соціального захисту, медицини катастроф.

За дорученням голови ЛОДА, для людей, які перебувають у сніжних заторах, організовано гарячі обіди та чай. Окрім цього, теплі покривала для постраждалих надав Червоний хрест.

В інших районах області ситуація контрольована, практично всі села забезпечені автотранспортним сполученням.

На дорогах області працює спеціальна снігоприбиральна техніка в достатній кількості, однак сильний снігопад та хуртовини, які на даний час спостерігаються, значно ускладнюють розчищення доріг загального користування та вулиць населених пунктів.

16 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. Ускладнено рух автотранспорту практично на всіх автошляхах області, (подекуди передуви снігу на дорогах становлять до 3 метрів!), місцями через сильний вітер та снігові замети утворюються автомобільні затори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.