Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

newsmarket.com.ua

Неділя, 16 грудня 2012, 17:13

Збройні сили України долучилися до ліквідації заторів на дорогах Львівщини

До ліквідації наслідків погодних умов  на дорогах західних областей України залучено 350 військовослужбовців та 30 одиниць важкої інженерної техніки Збройних Сил України.

 

Про це повідомила прес-служба Міноборони.  

Ще 20 одиниць військової техніки знаходяться у резерві та при виникненні потреби готові негайно вийти на підсилення.

У Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних Сил України розгорнуто оперативну групу, яка в режимі реального часу здійснює керівництво визначеними силами і засобами.

Основні зусилля у боротьбі зі стихією зосереджені на розблокуванні снігового затору на трасі Київ-Чоп поблизу населеного пункту Ясинівки Бродівського району Львівської області. 

Нагадаємо, 15-16 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. Ускладнено рух автотранспорту практично на всіх автошляхах області, (подекуди передуви снігу на дорогах становлять до 3 метрів!), місцями через сильний вітер та снігові замети утворюються автомобільні затори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.