Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Канівець

Фб Канівця

Вівторок, 27 жовтня 2020, 13:43

Канівець очолить Стрийську ОТГ

Олег Канівець

За попередніми результатами, на виборах мера Стрия переміг Олег Канівець.

Про це повідомляє Олег Канівець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Екс-нардеп від ВО "Батьківщина" 6 скликання, заступник директора ДП "Держзовнішінформ" Олег Канівець, який на виборах міського голови Стрия йшов як самовисуванець, за попередніи результатами, переміг та очолить Стрийську ОТГ.

"Дякую всім, хто вірив, допомагав й вболівав! Дякую опонентам, Зіновію Карпінському, Романові Козаку, Володимирові Масному, Зіновію Щупаку й іншим, які привітали мене! Тисну Вам руку й вірю у спільну нашу працю з користю для громади" – написав Олег Канівець.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала 14 кандидатів, які претендували на посаду міського голови Стрия. Цього разу не балотувався Роман Шрамов'ят, який переміг на місцевих виборах у 2015 році й був мером Стрия два терміни підряд, з 2006 року.

У неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.