Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександра Сладкова

Фб Олександри Сладкової

Вівторок, 27 жовтня 2020, 14:50

Сладкова отримала позитивний тест на Covid-19

Олександра Сладкова

Сьогодні у керівниці управління екології міськради Олександри Сладкової підтвердили коронавірус.

Про це повідомила начальниця управління екології Львівської міської ради Олександра Сладкова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Отримала позитивний тест на Covid-19... Нюх в мене пропав повністю, смак частково. Основний симптом – слабкість і швидка втома. Але в цілому особисто для мене наразі сильного дискомфорту не створює, але це швидше заслуга відносно молодого віку і здорових легень і серця. Температура не піднімається, голова не болить" – написала Олександра Сладкова.

Нагадаємо, Олександра Сладкова працювала начальницею відділу урбаністики у ЛКП "Інститут просторового розвитку" з 2016 року, начальником управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури міськради (2014-2016), менеджер проектів програми міжнародної діяльності у КУ "Інститут міста" (2012-2014), спеціаліст відділу інвестиційних проектів у ЛКП "Львівавтодор" (2019).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.