Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Єгоров

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 30 квітня 2024, 10:30

Керівник Львівсвітло очолив комунальне підприємство з будівництва сміттєпереробного заводу

Олександр Єгоров

Олександр Єгоров став директором ЛКП "Зелене місто" замість Тараса Калужного.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від завтра, 1 травня, ЛКП "Зелене місто", яке займається будівництвом сміттєпереробного заводу у Львові та рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища, очолить Олександр Єгоров, який до цього був директором ЛКП "Львівсвітло".

Натомість у Тараса Калужного, який очолював ЛКП "Зелене місто" останні три роки, завершився контракт.

"Представили сьогодні колективу ЛКП "Зелене місто" нового керівника. Ним став Олександр Єгоров, який раніше очолював ЛКП "Львівсвітло". В Тараса Калужного завершився контракт. І він продовжить працювати в сфері поводження з твердими побутовими відходами" – пояснив Андрій Москаленко.

Зазначимо, з квітня 2023 року Єгоров очолив ЛКП "Львівсвітло". До цього він з вересня 2019 року перебував на посаді керівника ЛКП "Муніципальна обрядова служба". Він з 2019 року є співзасновником ТОВ "Медичний центр "Медісервіс Клінік", а з 2017 року й до тепер працює директором з правових питань ЖК "Парк Тауер". 

Торік Єгоров заробив 651 тисячу гривень, а його дружина витратила 680 тисяч на нову автівку.

Додамо, Тараса Калужного призначили очільником ЛКП "Зелене місто" з серпня 2021 року. До цього він працював керівником місцевого проєкту у литовській компанії "Гідротерра", яка була технічним консультантом із будівництва сміттєпереробного заводу у Львові. 

У 2019-2020 роках Калужний очолював відділ реалізації проєктів ЛКП "Зелене місто", також працював головним спеціалістом відділу фінансів та закупівель у цьому комунальному підприємстві, а у 2017-2018 роках був керівником відділу розвитку бізнесу та продажів в ТОВ "Інститут проєктування Комфортбуд".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.