Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Єгоров

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 20 вересня 2021, 13:42

У Львові призначили нового очільника комунального підприємства

Олександр Єгоров

Керівником ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" став Олександр Єгоров.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Керівником ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" призначили Олександра Єгорова

Зазначимо, Олександр Єгоров з 2019 року є співзасновником ТОВ "Медичний центр "Медісервіс Клінік". А з 2017 р. і до тепер був директором з правових питань ЖК "Парк Тауер". Також Олександр Єгоров займався запуском проектів в складі проектного управління в частині управлінського менеджменту.

Раніше Олександр Єгоров був директором та співвласником ТОВ "Автошкола "Автопрофі" (2013-2019 рр.), а також був директором Львівської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів (2016-2018 рр.). З 2010 року Олександр Єгоров працював директором львівської філії страхової компанії "Здорово", а з 2006 року − заступником директора львівської філії страхової компанії "Просто-страхування". З 2005 він працював менеджером з продажів ТОВ "Омерта", а з 2004 року − мерчендайзером ПАТ "Торин продукт".

Олександр Єгоров закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю "Облік і аудит" (2006 р.) та Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю перська мова та література (2004 р.).

Нагадаємо, з 2018 року ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" очолював Олег Герасимюк. До цього він був відповідальним НДЧ за напрямком метрології та стандартизації у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка.

Додамо, у 2017 році ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" очолював Василь Глова, якого затримали з підозрою в отриманні 4 000 доларів хабара за дозвіл на перепоховання померлих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.