Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Герасимюк

Середа, 15 серпня 2018, 14:07

Садовий призначив нового наступника Василя Глови

Олег Герасимюк

ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" очолив Олег Герасимюк.

Про цеповідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 10 серпня директором ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" призначено Олега Герасимюка. 

ЛКП займається організацією поховання померлих і надання ритуальних послуг, утримання місць поховання згідно із встановленими санітарними нормами, благоустрієм всіх міських кладовищ.

Зазначимо, Олег Герасимюк до цього був безробітним і перебував на обліку у Жовківському районному центрі зайнятості, однак отримував гонорари від КНУ імені Тараса Шевченка.

Крім цього, згідно із його декларацією про доходи, у 2017 році він продав одне із його двох авто за 260 000 грн і має 165 000 грн готівки.

Додамо, у 2017 році попереднього директора ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" Василя Глову затримали з підозрою  в отриманні 4 тисячі доларів хабара. Цю суму він вимагав за дозвіл на перепоховання померлих.

Нагадаємо, також з 10 серпня новостворене управління економіки підприємств департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Львова очолив Роман Панасюк. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.