Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Калужний

Фб Калужного

Понеділок, 2 серпня 2021, 12:07

У Львові призначили нового директора ЛКП, що займається будівництвом сміттєпереробного заводу

Тарас Калужний

Керівником ЛКП "Зелене місто" замість Святослава Євтушенка став Тарас Калужний.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 2 серпня, новим директором ЛКП "Зелене місто" замість Святослава Євтушенка, який очолив це підприємство у січні 2020 року, призначили Тараса Калужного.

Зазначимо, Тарас Калужний до цього призначення працював керівником місцевого проекту у литовській компанії "Гідротерра", яка була технічним консультантом із будівництва сміттєпереробного заводу у Львові. 

У 2019-2020 роках Калужний очолював відділ реалізації проектів ЛКП "Зелене місто", також працював головним спеціалістом відділу фінансів та закупівель у цьому комунальному підприємстві, а у 2017-2018 роках був керівником відділу розвитку бізнесу та продажів в ТОВ "Інститут проектування Комфортбуд".

Навчався у Львівській комерційній академії, фах – економіка.

Нагадаємо, попередній керівник цього підприємства, Святослав Євтушенко, з лютого 2018 року й до свого призначення, працював заступником директора ЛКП "Зелене місто". У своєму дописі на Фейсбуці він не вказує причини звільнення.

Додамо, з червня 2017 року директором ЛКП "Зелене місто" був Вадим Ноздря, який 9 січня 2020 року звільнився з посади та очолив державну компанію "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну Укроборонпром.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.