Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Євтушенко

ФБ Євтушенка

Субота, 11 січня 2020, 10:40

Рівненського депутата призначили директором ЛКП Зелене місто

Святослав Євтушенко

Керівником ЛКП став 40-річний депутат Рівненської міської ради Святослав Євтушенко.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Директором ЛКП "Зелене місто" з 3 січня цього року призначено 40-річного Святослава Євтушенка. З лютого 2018 року він працював заступником директора цього підприємства.
 
Зазначимо, що Святослав Євтушенко є депутатом Рівненської міської ради сьомого скликання, член постійної комісії з питань міського господарства, голова ГО "Свідоме Рівне", голова Рівненської міської партійної організації Народний Рух України. Партійна приналежність: партія "Народний Рух України", фракція "Громадський контроль".
 
Трудова діяльність:
    З 1995 працював вантажником ПП "Юність".
    З 1998 – муляр у Рівненській філії ВАТ "Укртелеком".
    2002 – 2006 – інженер-будівельник, в подальшому майстер, виконроб МПП "ВІК-ЕКСПО".
    2006 – 2010 – заступник директора ТзОВ "БМК".
    2009 – 2011 – головний інженер ТзОВ "ГПІ Будівництво".
    З 2011 – грудень 2015 - директор ТзОВ "САНКОМ-Рівне".
    за сумісництвом з 2013 – липень 2015 – генеральним директором ТОВ "УКРЕКО-ІНДАСТРІ".
    З січня 2016 до липня 2017 – робота над написанням кандидатської десертації щодо запровадження нових способів видалення відходів (збір практичних матеріалів, участь у конференціях, тренінгах, семінарах, круглих столах, апробація дослідження)
    З серпня 2017 – донині – директор ТзОВ "ДРУК".
 
Нагадаємо, з червня 2017 року директором ЛКП "Зелене місто" був Вадим Ноздря, який 9 січня звільнився з посади та очолив державну компанію "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну Укроборонпром.

Додамо, раніше Варіанти повідомляли, що ЛКП "Зелене місто" планує приступити до спорудження нового сміттєпереробного комплексу з вересня 2019 року. Вартість заводу, документи для будівництва якого виконком Львівської міськради затвердив у грудні 2018 року, попередньо оцінюють у 23 млн євро. У квітні 2018 року депутати міськради погодили отримання кредиту від ЄБРР у 25 млн євро, а вже у червні того ж року ЄБРР оголосив тендер на будівництво сміттєпереробного заводу.

Технічним консультантом для будівництва заводу стала литовська компанія "Гідротера".

У жовтні минулого року ЛКП Зелене місто замовило за 41 млн грн підготовчі роботи для будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій.

Зазначимо, у квітні минулого року депутати Львівської міськради вирішили дозволити ЛКП "Зелене місто" рекультивувати Грибовицьке сміттєзвалища замість ЛКП "Збиранка". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.