Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вадим Ноздря

Фб Ноздрі

П'ятниця, 10 січня 2020, 10:33

Екс-підлеглий Садового очолив Укрспецекспорт

Вадим Ноздря

Вадим Ноздря очолив Укрспецекспорт, що входить до складу концерну Укроборонпром.

Про це стало відомо з його декларацій про доходи за 2019 рік як кандидата на цю посаду та перед звільненням з посади директора ЛКП "Зелене місто".

Вадим Ноздря звільнився з посади директора ЛКП "Зелене місто" та очолив державну компанію "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну "Укроборонпром".

Як стало відомо із сторінки екс-чиновника Львівської міської ради у Фейсбуці, він перебуває на новій посаді зі вчора, 9 січня.

Зазначимо, Вадим Ноздря був директором ТОВ "Істіл Менеджмент", заступником директора ТОВ "Ріальто Резіденс", з червня 2017 року – директором ЛКП "Зелене місто", а також депутатом Київської міської ради від Самопомочі. Після саморозпуску київської партії у 2018 році Ноздря увійшов до депутатської групи Сергія Гусовського "Київська команда".

У 2008 році він став засновником і гендиректором ТОВ "Савік Шустер Студіос",

Додамо, у 2018 році Вадим Ноздря задекларував 12,5 млн грн готівки, а його дружина – 4,8 млн грн доходу. Він має два швейцарських наручних годинники Jaeger-LeCoultre і Audemars Piguet (вартість і дату набуття годинників чиновник не вказав у декларації), а його дружина задекларувала жіночі годинники Chopard та Rolex Oyster. Останній вона набула у власність у 2016 році, його вартість – 193 441 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.