Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літній майданчик у Львові

Середа, 25 листопада 2020, 15:37

Цьогоріч у Львові офіційно працювали 320 літніх майданчиків

літній майданчик у Львові

30 листопада завершується термін розміщення літніх майданчиків у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові підприємці зобов’язані до 30 листопада демонтувати літні майданчики. Зазвичай вони функціонують у місті щорічно з 1 квітня до 1 листопада, однак цьогоріч термін розміщення відкритих літніх майданчиків продовжили на місяць – до 30 листопада – для підтримки підприємців в умовах пандемії коронавірусу та карантинних заходів.

У 2020 році дозвіл на функціонування та паспорт отримали 320 літніх майданчиків. Основною умовою отримання дозволу є дотримання архітектурно-художніх вимог. Також, якщо підприємці не демонтують свої літні майданчики до 30 листопада, то примусовий демонтаж здійснить комунальне підприємство.

Зазначимо, що у 2019 році у місті функціонувало 505 літніх майданчиків. Тоді у Львові демонтували 11 самовільно встановлених майданчиків, а також склали 37 протоколів про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.