Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

літні майданчики у Львові

П'ятниця, 1 листопада 2019, 16:35

Цьогоріч у Львові офіційно працювали 505 літніх майданчиків

літні майданчики у Львові

1 листопада завершується термін розміщення літніх майданчиків у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові підприємці зобов’язані демонтувати літні майданчики, які функціонують у місті щорічно з 1 квітня до 1 листопада.

Зазначимо, що у 2019 році у місті функціонувало 505 літніх майданчиків, які отримали паспорти і дозвіл на облаштування цих сезонних об’єктів. Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради нагадує, що ці тимчасові споруди потрібно демонтувати. Якщо ці роботи виконано не буде, то районні адміністрації примусово демонтують майданчики.

Нагадаємо, з початку року у Львові демонтували 11 самовільно встановлених літніх майданчиків, а також склали 37 протоколів про адміністративні правопорушення.

Також з початку року в міськраду подали 91 вимогу щодо усунення порушень, з яких 50 вимог – про самочинне встановлення майданчика, та 41 вимога – про невідповідність погодженим паспортам. Частину порушень власники усунули, тому загалом складено 37 протоколів про адміністративні правопорушення (з них 22 протоколи – про самочинне встановлення, та 15 протоколів – про невідповідність погодженим паспортам).

Додамо, 28 травня комісія Львівської міської ради під час обстеження літніх майданчиків склала 13 протоколів по самовільно встановлених літніх терасах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.