Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

Четвер, 17 грудня 2020, 13:23

Депутати закликають Садового якнайшвидше провести сесію Львівської міськради

сесія Львівської міськради

Депутати направили звернення до Андрія Садового з закликом не відкладати сесію Львівської міськради на 23 грудня.

Сьогодні, 17 грудня, депутати Львівької міської ради від фракцій "Європейська Солідарність", "Варта" та ВО "Свобода" підписали звернення до міського голови Львова Андрія Садового, закликаючи його не відкладати пленарне засідання на 23 грудня.

Зазначимо, 4 грудня відбулася урочиста сесія Львівської міської ради нового скликання, на якій міський голова Андрій Садовий склав присягу, наступне засідання мало відбутися 11 грудня.

"За цей час виявилось, що міський голова захворів на Covid-19 і він переніс засідання на 18 грудня. Зараз виявилось, що міський голова продовжує хворіти і засідання знову перенесли і цього разу – на 23 грудня... але його хвороба не є причиною для паралічу роботи міської ради. Ми не можемо собі дозволити не працювати настільки тривалий період часу – місто чекає на бюджет, вирішення проблем пандемії, прийняття нагальних рішень по міській господарці" – йдеться у зверненні.

Депутати наголосили, що одним із варіантів проведення сесії є головування на ній Садового через відео-зв'язок, що дозволить розблокувати призначення секретаря міської ради, який зможе спокійно вести пленарні засідання без необхідної присутності на них мера.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що сесію міської ради, яку мали провести 18 грудня, планують перенести на 23 грудня через позитивний результат ПЛР-тесту у міського голови Львова Андорія Садового, якому 7 грудня діагностували Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.