Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Іванна Ковалишин

сайт Іванни Ковалишин

Прес-реліз,   Четвер, 11 березня 2021, 13:44

Відкрита зустріч – демонстрація методу енергетичної кінезіології

Іванна Ковалишин

Кінезіолог Андрій Барабаш проведе серію майстеркласів, що стосуються корекції проблем опорно-рухового апарату.

Про це повідомляється у пресрелізі.

Сьогодні, 11 березня за адресою проспект Шевченка, 13 у приміщенні Львівської обласної центральної бібліотеки (мала зала) розпочнеться серія майстер-класів відомого кінезіолога Андрія Барабаша.Темою заходу стане корекція проблем опорно-рухового апарату.

Вхід вільний. До участі у заході запрошуються всі кого цікавить діагностика організму, новітні методи медицини.

Енергетична кінезіологія – тілесноорієнтована терапія, яка поєднує в собі найновіші досягнення в області нейрофізіології, психології, китайської медицини, енергетичних практик.

"До мене звертаються люди, які не змогли розв'язувати якусь проблему відомими методами. Я балансую енергію в їх організмі, використовуючи знання китайської медицини, знання меридіанів та акупунктурних точок.

Якщо людина збалансована – включаються механізми самовідновлення, а також по ходу роботи із клієнтом я забираю ті наслідки, які не зміг збалансувати організм.

В нас вбудовано природою механізми самовідновлення. Коли вони не справляються, тоді людина починає хворіти. А не справляємося ми як правило зі стресовими ситуаціями. Вони бувають трьох видів.

Фізичного плану: поріз, забій, рана, перелом.

Емоційні. Жорсткі події, що відбулися в житті людини, із якими його психіка не змогла впоратися.

Біохімічні стреси – отруєння. Людина щось не те з’їла, випила ітд.

Можуть бути події, в яких ці всі присутні в комплексі. Якщо ви проаналізуєте, як люди виздоровлюють – то ви побачите, що головне організму не заважати – і тоді він справиться із усім сам. Потрібно забрати людину із стресової ситуації і відправити на відпочинок. Як правило людина після відпочинку почуває себе значно краще ніж до цього.

Метод, із яким я працюю, дає можливість включити механізми самовідновлення. Він називається «кінезіологією» і базується на м’язевому тестуванні. І дозволяє збалансувати енергію, яка викликає у людини проблеми",– розповідає міжнародний інструктор по кінезіології Андрій Барабаш.

"Ми йдемо до лікаря, коли відчуваємо фізичне нездужання і фізичний біль. При неможливості впоратися з емоційним перенапруженням, стресом і тривожними станами ми йдемо до психолога чи психотерапевта.

До кінезіолога звертаються із тим, і з тим. Це напрям, який не розділяє емоційне і фізичне здоров’я, а досліджує їх взаємозв’язок і допомогає зцілювати паралельно, адже фізичні травми спричиняють психоемоційні проблеми точно так само, як життя в стресі шкодить фізичному здоров’ю.

Кінезіологи впевнені, що наше тіло може розповісти про нас все",– ділиться енергетичний кінезіолог Іванна Ковалишин.

Інформація про експертів заходу:

Андрій Барабаш – міжнародний інструктор по кінезіології TFH, офіційний представник Академії прикладної біоневрології (Австралія) в Україні, психолог, психотерапевт, спеціаліст по методу розстановки "Enervision". Консультант у напрямку "Позитивна психотерапія WAPP" (Німеччина), член УСП, керівник Української школи енергетичної кінезіології.

Іванна Ковалишин – енергетичний кінезіолог, інструктор курсів Української школи енергетичної кінезіології (Київ), майстер Академії кінезіології (Санкт-Петербург), сертифікований кінезіолог міжнародного рівня, член Асоціації сексологів та сексотерапевтів України, 2 роки кінезіологічної практики та понад 400 проведених корекцій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.