Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Понеділок, 29 березня 2021, 14:15

У трьох районах Львівщини відбулися повторні вибори

виборча дільниця

Виборці обирали депутатів місцевих рад у Львівському, Червоноградському та Стрийському районах.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Вчора, 28 березня, у Львівському, Червоноградському та Стрийському районах відбулися проміжні та повторні вибори, на яких обирали шістьох депутатів місцевих рад.

У Львівському районі стартували вибори депутатів Глинянської міської ради у багатомандатних виборчих округах №4 і №7, у Червоноградському – вибори депутатів Лопатинської селищної ради у округах №3 і №7 та у Стрийському – вибори депутатів Козівської сільської ради у окрузі №6 (в цьому окрузі, відповідно до постанови Козівської сільської ТВК від 30 грудня 2020 року, було визначено два депутатські мандати).

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряни Павлів, голосування пройшло на 15 виборчих дільницях. За попередніми даними, взяли участь 2 764 виборці.

Явка загалом по області склала 46,85%: найвищою вона була під час голосування в Лопатинській громаді – 60,3%, найнижчою в Козівській – 32,9%, у Глинянській громаді проголосувало 44,1% виборців.

Зоряна Павлів додала, що вибори на території області пройшли з дотриманням протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, початок виборчого процесу у цих громадах розпочався 6 лютого цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.