Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Середа, 17 березня 2021, 15:40

У березні стартують вибори депутатів трьох громад Львівщини

вибори

28 березня відбудуться проміжні вибори депутатів Лопатинської, Глинянської та Козівської ОТГ.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

У неділю, 28 березня, відбудуться проміжні вибори депутатів Глинянської міської ради Львівського району, Лопатинської селищної ради Червоноградського району і Козівської сільської ради Стрийського району.

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряни Павлів, до 18 березня ДВК має надіслати кожному виборцю іменне запрошення для участі у виборах.

Для уточнення попереднього списку виборців треба звернутися з відповідною заявою до ДВК або безпосередньо до відділу ведення ДРВ до 22 березня.

Початок виборчого процесу розпочався ще 6 лютого.

Зазначимо, рініше Центральна виборча комісія своєю постановою від 2 січня визначила, що розмір грошової застави для кандидата в депутати на повторних виборах депутатів сільських, селищних, міських рад (територіальних громад з кількістю виборців до 10 тисяч), виборчий процес яких розпочинається у 2021 році, становитиме у період з 1 січня до 30 листопада 2021 року 1 200 гривень за кожного кандидата. А в період з 1 до 31 грудня 2021 року – 1 300 гривень за кожного кандидата.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.