Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеромедична евакуація

dsns.gov.ua

Середа, 19 травня 2021, 11:25

Гелікоптер аеромедиків тримають в Ягеллоні за 100 тисяч в місяць

аеромедична евакуація

Договір на обслуговування гелікоптера аеромедичної евакуації за 100 тисяч гривень в місяць уклали 5 травня.

Про це йдеться на сайті "Prozorro".

Договір про надання послуги з використання об’єктів інфраструктури необхідних для базування, розташування, обслуговування повітряних суден, в тому числі гелікоптерів, екіпажів повітряних суден, тощо на території Львівської області за межами м. Львова у цілодобовому режимі уклали 5 травня. Попри те, аеромедичну евакуацію в області здійснюють з 1 квітня, та у квітні Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф на своїй Фейсбук-сторінці повідомляв, що літак аеромедиків базується в Черлянах.

Термін дії договору до 31 грудня. Обслуговування гелікоптера аеромедиків в "Ягеллоні" коштує 100 тисяч гривень в місяць, а всього – 900 тисяч гривень.

Процедуру закупівлі провела Державна установа "Центр авіаційного забезпечення Національної поліції України", засновником якого є Нацполіція. Вертоліт Нацполіції, який відповідно до Порядку реалізації експериментального проекту має здійснювати аеромедичну евакуацію, ще не готовий до роботи. З квітня і до сьогодні аеромедичну евакуації у області здійснюють вертольотом ДСНС, який і тримають в "Ягеллоні".

Договір уклали з Приватним підприємством "Компанія Перспектива Плюс" в результаті переговорної процедури закупівлі, яку провели через відсутність конкуренції з технічних причин.

За даними аналітичної системи YouControl, кінцевими бенефіціарами компанії є Володимир Матківський, власник Радехівського цукрового заводу, та Валерій Очарук, один з власників ПП "Західний Буг".

ПП "Компанія Перспектива Плюс" заснували у 2007 році, основний вид діяльності – допоміжне обслуговування авіаційного транспорту.

Компанія має податковий борг в сумі 1 303 914 грн. Керівник ПП "Компанія Перспектива Плюс"  – Тарас Пукаляк.

Нагадаємо, Варіанти розбиралися, що не так з експериментальним проектом з аеромедичної евакуації на Львівщині. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.