Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Середа, 2 червня 2021, 11:49

Прикарпатський експрес зупинятиметься у Кам’янці-Бузькій

Львівська залізниця

"Прикарпатський експрес" робитиме додаткові зупинки на станціях Рожнятів, Болехів та Кам’янка-Бузька.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

З 4 червня поїзд №807/808 Івано-Франківськ – Ківерці робитиме додаткові зупинки на станціях Рожнятів, Болехів та Кам’янка-Бузька.

Також встановлене пересадочне сполучення за маршрутом Івано-Франківськ – Стрий – Ужгород та зворотно. Внаслідок цього залізничне сполучення отримають пасажири станцій Сколе, Тухля, Славське, Лавочне, Топорець, Воловець, Свалява, Карпати, Мукачево та Батьово.

Потяг відправлятиметься з Івано-Франківська о 15:20 і прибуватиме о 17:48 на станцію Стрий. Тут передбачена пересадка на регіональний поїзд № 829/830 Львів – Ужгород, який вирушатиме зі станції Стрий о 17:58 і прибуватиме на станцію Ужгород о 22:22 вечора.

Зворотно потяг № 829/830 зупинятиметься на станції Стрий о 09:48, а пересадка до Івано-Франківська можлива о 11:02. На кінцеву станцію, до Івано-Франківська, він прибуватиме о 13:38.

Нагадаємо, раніше в Укрзалізниці повідомили, що запускають "Прикарпатський експрес", який курсуватиме з Івано-Франківська через Львів і Луцьк, а Львівська залізниця змінила маршрути та розклад руху приміських поїздів через запровадження поїзда Івано-Франківськ – Ківерці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.