Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 25 червня 2021, 15:37

Садовий виділив 30 тисяч на відеомаршрут сакральними пам’ятками Львова

Львів

П'ять громадських організацій Львова отримають кошти з бюджету міста на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Сьогодні, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проєктів громадських організацій у галузі "Туризм", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування відповідних проєктів.

З усіх 13 пропозицій на співфінансування, які надійшли на конкурс від громадських організацій, міськрада обрала п'ять. На організацію та проведення культурних заходів цими ГО з бюджету Львова виділили 249 731,50 грн.

Найбільшу суму, 70 351,50 грн, отримає громадська організація "Центр міської історії Центрально-Східної Європи" на проєкт "Топографія полону: історія шталагу №328 на Цитаделі".

По 49 130 грн виділили Львівській обласній організації Українського товариства глухих на проєкт "Львів доступний жестовою мовою" та Всеукраїнському єврейському благодійному фонду "Хесед-Ар’є" на проєкт "Культурно-туристичний проєкт ознайомлення із спільною історією "Львів – місце зустрічі".

Натомість ГО "Духовна велич Львова" отримала 32 500 грн на відеомаршрут сакральними пам’ятками Львова.

Наразі Управлінню туризму міськради має до 1 липня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проєктів, а результати їх оцінювання мають оприлюднити на сайті Львівської міської ради до 20 січня 2022 року.

За даними аналітичної системи YouControl, ГО "Духовна велич Львова" створили у 2016 році у Львові, одним із її засновників є директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко. А ще у 2014 році у місті запрацював новий інформаційний ресурс "Духовна велич Львова", який висвітлює духовне життя міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.