Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Винниченка

city-adm.lviv.ua

Середа, 28 липня 2021, 16:55

Ремонт каналізаційного колектора на Винниченка закінчать наступного тижня

вул. Винниченка

Підрядник планує завершити ремонт камери каналізаційного колектора на вул. Винниченка на початку наступного тижня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Ремонт камери каналізаційного колектора на вул. Винниченка планують завершити на початку наступного тижня. Наразі ТОВ "Онур", яка виконує роботи, вже завершила будівництво нової камери. Залишається ущільнити пісок, зробити щебеневу основу і постелити асфальт.

"Роботи на каналізаційному колекторі на вул. Винниченка − на стадії завершення. Підрядник збудував нову каналізаційну камеру − вона вже залита бетоном і накрита плитою, змонтовано додатковий колодязь для дощового стоку будівлі курії та ін.

За попередніми прогнозами, до понеділка роботи мають бути завершені. Рішенням виконавчого комітету з резервного фонду було виділено 1,8 млн грн на них. Відповідно до актів виконаних робіт, буде здійснено оплату підряднику" − розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

За словами Олександра Одинця, у центральній частині міста знаходяться переважно австрійські колектори, тому періодично відбуваються такі провали, а що на всіх вулицях, де відбуваються капітальні ремонти, повністю міняють всі комунікації, зокрема колектори.

Нагадаємо, у п'ятницю виконком Львівської міськради виділив майже два мільйони гривень на ремонт аварійного каналізаційного колектора навпроти будівлі на вул. Винниченка, 32. 

Додамо, на вул. Кривоноса організували двосторонній рух на час ремонтних робіт каналізаційного колектора. Аварійні роботи на каналізаційному колекторі на вул. Винниченка тривають з 1 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.