Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Старікова

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 9 серпня 2021, 13:03

Троє призерів Олімпійських ігор отримають по квартирі у Львові

Олена Старікова

Троє львів’ян, які отримали медалі на літніх Олімпійських іграх в Токіо, отримають від влади Львова квартири у подарунок.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Олена Старікова, Алла Черкасова та Станіслав Горуна, які вибороли медалі на літніх Олімпійських іграх в Токіо, отримають від влади Львова по квартирі.

"У Львові є традиція: хто привозить олімпійську медаль – отримує від міста квартиру. Ця норма в нас є вже дуже багато років. Цього року ми готуємо для олімпійців три квартири. На сьогодні будь-яка олімпійська медаль є критично цінною, адже між золотом, сріблом і бронзою – мікрони різниці. Наші спортсмени дуже старались, тому отримають приблизно однакові помешкання – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, вчора, 8 серпня, львів‘янка Олена Старікова у заключний день Олімпійських Ігор у Токіо здобула для України срібну медаль в індивідуальному спринті. Медаль Олени Старікової – 19-та для України на цих Олімпійських Іграх.

25-річна трекова велогонщиця Олена Старікова – багаторазова чемпіонка України, володарка Кубку Світу у спринті, срібна призерка Чемпіонату Європи з командного спринту.

Нагадаємо, бронзові нагороди на Олімпійських іграх у Токіо для України здобуло двоє львівських спортсменів − каратист Станіслав Горуна та борчиня Алла Черкасова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.