Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

Четвер, 2 грудня 2021, 11:00

Air Ocean Airlines відкриває рейси зі Львова до Запоріжжя

аеропорт "Львів"

Замість анонсованих рейсів зі Львова до Дніпра авіакомпанія Air Ocean Airlrnes літатиме до Запоріжжя.

Про це повідомила пресслужба Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Авіакомпанія Air Ocean Airlrnes замість анонсованих рейсів зі Львова до Дніпра, які мали стартувати з 10 грудня, виконуватиме рейси зі Львова до Запоріжжя з 17 грудня.

"Ми продовжуємо з'єднувати українські міста, до яких ви можете дістатися в найкоротший термін. Наразі пропонуємо вам прямий рейс на крилах нашої авіакомпанії з чарівного міста Львів до козацького міста Запоріжжя. Ми запрошуємо вас до подорожі та подбаємо про вашу безпеку і комфорт. Рейси будуть виконуватися двічі на тиждень, щопонеділка та щоп'ятниці, починаючи з 17 грудня 2021 року" − повідомили у пресслужбі авіакомпанії Air Ocean Airlrnes.

Додамо, Air Ocean Airlrnes з 12 грудня здійснюватиме рейси зі Львова до Харкова у четвер та неділю. Виліт зі Львова о 12:05 год, а приліт до Харкова о 13.20 год. Натомість виліт з Харкова о 14.20 год, а приліт до Львова о  15.35 год.

Нагадаємо, 22 листопада авіакомпанія Air Ocean Airlines вперше прилетіла з Києва до Львова, а до середини 2022 року відкриє ще чотири внутрішні рейси. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.