Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Air Ocean Airlines

Фб аеропорту "Львів"

Понеділок, 22 листопада 2021, 15:57

Нова авіакомпанія Air Ocean Airlines відкриває рейси зі Львова до п'яти міст України

Air Ocean Airlines

Сьогодні авіакомпанія Air Ocean Airlines вперше прилетіла з Києва до Львова, а до середини 2022 року відкриє ще чотири внутрішні рейси.

Про це повідомила прес-служба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького". 

Сьогодні, 22 листопада новостворена українська авіакомпанія Air Ocean Airlines вперше виконала рейс Київ – Львів.

Рейси Київ – Львів – Київ будуть виконувати на літаках Ан-148 у понеділок, вівторок, середу, четвер, п’ятницю, суботу та неділю. Щодня виліт з Києва о 10.00 год, приліт до Львова – о 11.00 год. Зі Львова літак вирушатиме о 16.55 год, приліт до Києва – о 17.55.

Також у авіакомпанія анонсували відкриття рейсів зі Львова до Дніпра та Харкова, а з літа 2022 року – до Одеси та Херсона.

Зокрема, рейси Львів – Дніпро виконуватимуть з 10 грудня у понеділок та п’ятницю (виліт зі Львова о 12.05 год, приліт до Дніпра о 13.20 год; виліт з Дніпра о 14.45 год, приліт до Львова о 16.00 год).

Рейси Львів – Харків стартують з 12 грудня у четвер та неділю (виліт зі Львова о 12.05 год, приліт до Харкова о 13.20 год; виліт з Харкова о 14.20 год, приліт до Львова о 15.35 год).

Квитки доступні на сайті авіаперевізника. 

Зазначимо, за інформацією видання LIGA.net, авіакомпанія використовує два літаки Ан-148, випущені у 2011-2012 роках у російському Воронежі в межах співпраці з ДП "Антонов". Завдяки сторонній допомозі компанія взяла їх у лізинг у кіпрської Cyprus Aircraft Leasing 2 (Cal) Ltd.

До цого ці літаки експлуатувалися російською компанією "Ангара", а через війну та санкції РНБО російська компанія не могла обслуговувати свій флот, тому він простоював. Натомість у вересні два Ан-148 помітили в аеропорту Кишинева, де на них нанесли вже українські реєстраційні номери.

Нагадаємо, у львівському аеропорті з початку року зафіксували понад 1,3 мільйона перевезених пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.