Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 6 січня 2022, 11:25

На Львівщині начальника районного управління Держпродспоживслужби затримали на хабарі

затримання

Начальника районного управління Держпродспоживслужби у Львівській області затримали на хабарі у 10 тисяч гривень за підписання накладної.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Начальника одного із районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області викрили на систематичному вимаганні та одержанні неправомірної вигоди від суб’єктів господарювання (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець організував схему одержання на систематичній основі коштів від суб’єктів господарювання за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності.

Службовець, створивши умови, за яких підприємець вимушений був надати неправомірну вигоду задля підписання товарно-транспортної накладної щодо постачання дров паливних твердих порід, вимагав та отримав 10 000 грн.

Під час одержання неправомірної вигоди правоохоронці затримали фігуранта, а предмет неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів вилучили.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.