Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велодоріжка у Львові

Вівторок, 18 січня 2022, 15:33

Інженера львівської фірми судитимуть за махінації під час будівництва велодоріжок у Львові

велодоріжка у Львові

Інженера з технічного нагляду львівської будфірми звинувачують у махінаціях під час будівництва велодоріжок у Львова на 1,1 мільйона гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Галицької окружної прокуратури Львова скерували до суду обвинувальний акт щодо провідного інженера з технічного нагляду одного з львівських підприємств, якого звинувачують у службовій недбалості.

За даними слідства, з одним із львівських товариств було укладено договір на здійснення технічного нагляду за будівництвом велодоріжок на трьох вулицях Львова.

"Обвинувачений, будучи відповідальним за здійснення технічного нагляду за об’єктом, не здійснюючи перевірки виконаних будівельних робіт, підписав акти приймання виконаних робіт. Це призвело до виплати з міського бюджету коштів за роботи, які фактично не були виконані, у розмірі понад 1,1 млн грн" – наголосили у прокуратурі.

Станом на сьогодні у суді перебуває справа щодо директора підприємства, яке займалось будівництвом велодоріжок за фактом заволодіння понад 1,1 млн грн бюджетних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.