Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 8 лютого 2022, 13:31

Львівська НСЖУ проводить опитування щодо проблем та перспектив незалежних місцевих медіа

Львів

Львівська спілка журналістів запрошує головних редакторів місцевих ЗМІ взяти участь в опитуванні.

Про це повідомляє Львівська обласна організація національної спілки журналістів України. 

Львівська спілка журналістів запрошує головних редакторів місцевих ЗМІ взяти участь в опитуванні "Незалежні місцеві медіа: проблеми та перспективи у 2022 році".

За допомогою цього опитування львівська спілка журналістів планує дослідити, що означає незалежне місцеве медіа станом на 2021-2022 роки, які проблеми довелося вирішувати редакціям у зв’язку з пандемією Covid-19, де шукали редакції кошти на свою діяльність і яку роль може відіграти влада (державна і місцева), бізнес, ВНЗ і громадські організації для підтримки діяльності та розвитку незалежних місцевих медіа.

Опитування триватиме з 7 лютого по 7 березня 2022 року.

Партнером у проведенні опитування є громадська організація "Центр соціальних ініціатив "Атом", яка виконує проєкт "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа". Грант на проєкт наданий Чорноморським фондом регіонального співробітництва (BST) за фінансової підтримки Європейського
Союзу.

Результати опитування будуть опрацьовані і використані для ефективного представлення проблем незалежних місцевих ЗМІ перед владою, а презентація результатів буде надіслана кожному, хто взяв участь у опитуванні.

Взяти участь в оитуванні можна тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.