Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 10 березня 2022, 11:30

Львівська ОДА витратить 50 тисяч гривень на трансляцію передач на радіо Незалежність

Львів

Львівська ОДА замовила за 50 тисяч гривень послуги з трансляції 18 передач на радіо "Незалежність".

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації оприлюднив у системі ProZorro закупівлю без використання електронної системи на надання послуг з підготовки та трансляції радіопередач в рамках проведення інформаційних кампаній, спрямованих на роз’яснення державної та регіональної політики та процесу реалізації реформ. Вартість закупівлі становить 49 950 грн.

17 лютого департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА уклав договір з ТОВ "Радіоінформаційний центр "Незалежність", який діє до 31 грудня.

Відповідно до договору, ТОВ "Радіоінформаційний центр "Незалежність" має надати послуги з підготовки та трансляції 18 повідомлень (по 715 секунд) по львівській радіотрансляційній мережі та на FM 106,7 М/Гц. Години трансляції передач − 14.00-15.00, а вартість трансляції однієї передачі становить 2 775 грн.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "Радіоінформаційний центр "Незалежність" зареєстроване у 1995 році у Львові, основний вид діяльності − діяльність у сфері радіомовлення. Засновники − Чудик Марія, Чудик Соломія та Володимир Парубій.

Нагадаємо, Львівська ОДА замовила за 80 тисяч гривень послуги з висвітлення своєї діяльності на двох вебсайтах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.