Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Четвер, 10 березня 2022, 10:36

Діяльність Львівської ОДА висвітлюватимуть на двох вебсайтах за 80 тисяч гривень

Львівська ОДА

Львівська ОДА замовила за 80 тисяч гривень послуги з висвітлення своєї діяльності на двох вебсайтах.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації 22 лютого оголосив спрощену закупівлю у системі ProZorro на послуги з висвітлення діяльності Львівської обласної державної адміністрації на вебсайтах.

Закупівля складалася з двох лотів − послуги висвітлення діяльності Львівської обласної державної адміністрації на вебсайті tvoemisto.tv та на вебсайті leopolis.news. Загальна вартість закупівлі становить 80 000 грн − по 40 000 грн за кожен лот.

Як вказано у закупівлі, на вебсайті tvoemisto.tv мають опублікувати не менше 8 інформаційних матеріалів на сайті і на сторінці у соціальній мережі, а на вебсайті leopolis.news − не менше 160 інформаційних матеріалів (250 грн за одне повідомлення). Термін надання послуг − з дня підписання договору до 31 грудня 2022 року.

Відповідно до тендерної документації, періодичність розміщення та кількість наданих для розміщення матеріалів можуть змінюватись, а матеріали надаються до редакції інтернет-видання в електронному вигляді не пізніше, ніж за 2 години до запланованої публікації. Також Львівська ОДА має право погоджувати місця розміщення матеріалів відносно інших матеріалів на сторінці та рубрику для розміщення матеріалів.

Зазначимо, 7 березня департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської військової державної адміністрації та ФОП Адріяна Болкун уклали договір про надання інформаційних послуг з висвітлення діяльності Львівської ОДА на вебсайті leopolis.news.

Натомість ТОВ "Медіа-Хаб "Твоє Місто" отримало повідомлення про намір укласти договір на послуги висвітлення діяльності Львівської ОДА на вебсайті tvoemisto.tv. Наразі договір не опублікований.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.