Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 15 березня 2022, 14:00

У ОТГ Львівщини додатково встановили 50 систем оповіщення

Львівщина

У громадах області додатково встановили 50 систем оповіщення населення.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Впродовж минулого тижня у Львові та області встановили додаткові системи оповіщення. Зокрема, у Львові встановили та під’єднали 4 електронні сирени в Рясне-1, Рясне-2, Брюховичах та на Левандівці. До системи оповіщення під’єднали 3 електросирени, які до того вмикались в ручному режимі.

У громадах Львівської області додатково встановили понад 50 об’єктових систем оповіщення. Йдеться про населені пункти Бориславської, Городоцької, Гніздичівської, Дрогобицької, Кам’янка-Бузької, Меденицької, Розвадівської, Рава-Руської, Сколівської та Хирівської територіальних громад.

У Львівській ОВА наголосили, що є певні труднощі з організацією попередження населення про небезпеку в Солонківській громаді, де не встановлено до цього часу жодного технічного засобу оповіщення.

Нагадаємо, раніше на території Буської ОТГ встановили 10 нових систем оповіщення.

Ввід 3 березня в соцмережах про тривогу у Львові сповіщає виключно телеграм-канал "Оповіщення ЦЗ", також у Сокалі та Жовкві встановили додаткові електронні сирени.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.