Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВНЗ Львова

П'ятниця, 18 березня 2022, 12:27

Випускники вишів отримають дипломи про завершення навчання

ВНЗ Львова

Уряд дозволив випускникам університетів отримати дипломи в цьому році.

Про це повідомляє Українська правда.

У середу, 16 березня, Кабінет міністрів України прийняв рішення, яким дозволив відтермінувати процедуру акредитації спеціальностей в університетах, що дозволить студентам-випускникам отримати дипломи про вищу освіту в цьому році.

Як наголосили у Міністерстві освіти та науки, через військові дії у значної частини українських університетів можуть виникнути проблеми із проходженням повної процедури акредитації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, яка є однією з обов’язкових умов отримання диплому після закінчення університету.

Саме тому акредитацію освітніх програм, за якими навчаються студенти старших курсів, продовжили до 1 липня наступного року або ж із закінченням воєнного стану.

Наразі більшість університетів України відновили навчання в дистанційному режимі, однак частина з них залишаються закритими через бойові дії.

Нагадаємо, з 14 березня у Львівській області розпочали навчальний процес. Однак кожен заклад може обирати формат навчання самостійно.

Станом на 16 березня на Львівщині із 1130 шкіл області 26 відновили навчання в очному форматі, а інші працюють дистанційно або у змішаній формі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.