Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Четвер, 17 березня 2022, 14:47

На Львівщині 26 шкіл відновили очне навчання

школа на Львівщині

З 1130 шкіл області 26 відновили очне навчання, а інші працюють дистанційно або у змішаній формі.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА. 

Станом на 16 березня, за два дні початку навчання на Львівщині, із 1130 шкіл області 26 відновили навчання в очному форматі, а інші працюють дистанційно або у змішаній формі.

Наразі 3573 дитини залучені до освітнього процесу на Львівщині з числа тимчасово переміщених осіб. Найбільше учнів – з Харківської та Київської областей.

"Ми розуміємо, якою є якість освітнього процесу в цих умовах. Але, щоб хоча б частково зняти психологічне навантаження, слід забезпечити дітям можливість навчатися, а вчителям – навчати" – зазначив заступник голови Львівської ОВА Іван Собко.

Окрім навчального процесу, з наступного тижня на Львівщині планують відновити й позашкільну освіту. Як зазначив директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска, мова йде про гуртки та проведення конкурсів, які дозволять дітям продовжувати розвивати свої таланти.

Нагадаємо, з 14 березня у Львівській області розпочали навчальний процес.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.