Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Анджеліна Джолі

Вівторок, 3 травня 2022, 14:45

Усмішка Анджеліни Джолі збуджує виробництво у Львові

Анджеліна Джолі

Продажі сихівської пекарні "Львівські круасани" зросли на 20% після відвідування закладу Анджеліною Джолі.

Про це повідомляє видання Forbes.

У суботу, 30 квітня, голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала пекарню мережі "Львівські круасани" на Сихові, де замовила два круасани й капучино й залишила автограф.

Як розповів власник "Львівських круасанів" Андрій Галицький, після візиту Анджеліни Джолі продажі у закладі зросли на 20%, а також збільшився виторг й в інших закладах мережі. Зокрема, в іншій пекарні "Львівських круасанів", якою управляє Володимир Барановський, у неділю виторг виріс на 23%.

Наразі мережа запускає "зіркове комбо-меню" з круасанами та капучино, які куштувала Джолі, щоб продовжити ефект від її відвідування. "Львівські круасани" частину коштів, отриманих з продажу цього меню планують перераховувати благодійній організації, яка допомагає дітям.

"Це буде львівський "Охматдит", куди їздила Джолі, або інша організація. Ми ще обираємо. Ми хочемо продовжити цей кейс із дітьми, оскільки Джолі піклується про них" – заявив Галицький.

За його словами, мережа перерахувала понад 50 000 грн, які за один день вторгувала пекарня, де побувала голлівудська зірка.

Зазначимо, що компанію "Львівські круасани" заснували у 2010 році, а старт продажу франшиз почався у 2015 році. 

Мережа належить львівʼянам – Андрію та Євгену Галицьким, Руслану та Оресту Печенкам, а також Юрію Загродському. До неї входить 149 закладів по всій Україні. У 2018 році компанія стала однією з найбільших за продажем франшиз.

Орест Печенко є депутатом Львівської міськради від Варти.

Додамо, 30 квітня Анджеліна Джолі приїхала до Львова з гуманітарною місією. Вона відвідала лікарню, де лежать діти, що постраждали від ракетного удару російських військових по вокзалі у Краматорську.

Наступного дня вона побувала в навчально-реабілітаційному центрі у Бориславі та поспілкувалася з дітьми-переселенцями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.