Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

Вівторок, 24 травня 2022, 15:10

Козицький ліквідує аварійну ямковість на Львівщині за 20 мільйонів

ремонт доріг на Львівщині

Цього року на ремонт доріг у Львівській області передбачили понад 20 мільйонів гривень.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 82/22 від 20 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився затвердити виконання робіт на дорогах та вулицях в населених пунктах Львівської області у 2022 році на період дії воєнного стану.

"З метою організації і здійснення заходів з належного утримання мережі доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах Львівської області у 2022 році на період дії воєнного стану наказую:

- затвердити План-завдання підрядним організаціям на виконання робіт з експлуатаційного утримання на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення згідно з титульними списками в розрізі укладених договорів на травень місяць 2022 року;

- затвердити Перелік з виконання аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах Самбірської міської територіальної громади Самбірського району Львівської області у 2022 році" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, цьогоріч Львівська ОВА на експлуатаційне утримання 19 доріг та обстеження й вирубку вздовж доріг аварійних дерев передбачила 20,073 млн грн.

Крім цього, ще 3,484 млн грн передбачено на поточний ремонт дороги у м. Самбір пневмоструменевим методом, який виконуватиме ТзОВ "Шляховик-Т".

Нагадаємо, раніше Львівська ОВА замовила нагляд за ремонтом доріг в області під час воєнного стану вартістю майже 145 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.