Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 27 травня 2022, 12:51

Міграційна служба Львівщини частково відновила електронну чергу

Львів

Міграційна служба Львівщини частково відновлює роботу онлайн-сервісу "Електронна черга".

Про це повідомляє Міграційна служба Львівської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Міграційній службі Львівщини наголосили, що наразі до сервісу підключені всі підрозділи по області, проте у Львові прийом здійснюватимуть виключно через "живу" чергу.

З допомогою сервісу зараз можна записатися в електронну чергу лише для подачі документів на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

"Про будь-які зміни у роботі сервісу, а також інформацію про підрозділи ДМС, підключені до "Електронної черги" ми обов’язково повідомлятимемо на нашому офіційному вебсайті.

В Україні триває війна, тому ми просимо з розумінням поставитися до того, що сервіс працює не у всіх регіонах та підрозділах ДМС, а також до можливих затримок під час обслуговування, пов'язаних з безпековою ситуацією, повітряними тривогами, змінами у графіку тощо" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.